کشورها
مهاجرت بدون مدرک زبان به کشور آلمان
GERMANY

مهاجرت پرستاران به آلمان

  • شرایط پذیرش پرستار در آلمان چیست؟
  • حقوق پرستاری آلمان چه قدر است؟
  • آیا مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان امکان پذیر است؟
  • آیا مهاجرت پرستاری به آلمان محدودیت سنی دارد؟

در این مقاله، شما با مهاجرت پرستاران به آلمان (The Immigration of Nurses to Germany) آشنا خواهید شد.

موسسه کاریابی جام جم با بیش از یک دهه سابقه کاری درخشان، از ابتدا تا انتهای پروسه مهاجرت پرستاران به آلمان در کنار شماست و مشاوره ها و راهنمایی های لازم در رابطه با شرایط مهاجرت کاری پرستاران به آلمان را به شما ارائه می کند. کارشناسان مجرب موسسه جام جم تمام امور مربوط به اخذ ویزای کاری پرستاری آلمان را انجام می دهند.

کشور آلمان (Deutschland) یکی از پیشرفته ترین و پیشروترین کشورهای اروپایی است. به دلیل شرایط مطلوب زندگی و کاری این کشور، بسیاری از مهاجران کشور آلمان را به عنوان مقصد مهاجرتی خود انتخاب می کنند. روش های مهاجرت به آلمان 2024 به شرح زیر است:

مهاجرت از طریق کار به آلمان مهاجرت از طریق ازدواج در آلمان 2024 مهاجرت از طریق آوسبیلدونگ آلمان 2024
مهاجرت با تولد در آلمان مهاجرت تحصیلی به آلمان مهاجرت با روش های سرمایه گذاری در آلمان 2024

از میان روش های بالا، مهاجرت کاری و تحصیلی به آلمان محبوب ترین روش های مهاجرتی به آلمان محسوب می شوند. هر ساله، افراد زیادی به قصد کار و تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند. ناگفته نماند که متقاضیان می توانند از طریق این دو روش، به اقامت دائم آلمان و پاسپورت آلمان دست یابند.

در حال حاضر، کشور آلمان نیاز به استخدام نیروهای خارجی جوان، زبده، و با تجربه در حیطه های مختلف، به خصوص کادر درمان، دارد. یکی از پرتقاضاترین رشته های کادر درمان، شغل پرستاری در آلمان است. موقعیت های شغلی با درآمد مناسب بسیاری در آلمان برای قشر پرستار وجود دارد.

می توان گفت که کشور آلمان نه تنها بهترین و راحت ترین کشور برای مهاجرت پرستاران بین المللی، در قاره اروپا محسوب می شود؛ بلکه یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی پرستاری به آلمان است. هزینه زندگی و هزینه تحصیل در آلمان چندان بالا نیست. چنانچه قصد ادامه تحصیل پرستاری در آلمان را دارید؛ می توانید جهت اطلاع از شرایط تحصیل پرستاری در آلمان، به مقاله تحصیل در آلمان 2024 مراجعه کنید.

تحصیل رشته پرستاری در آلمان آینده شغلی مطمئن و مناسبی را در پی دارد. نرخ بیکاری در آلمان (The Unemployment Rate in Germany) پایین (5.6 %) است و بازار کار پرستاری در آلمان پر رونق است. طیف گسترده ای از موقعیت های شغلی بسیاری، از جمله کمک پرستاری آلمان، پرستاری کودک در آلمان، و پرستاری سالمندان در آلمان، برای پرستاران واجد شرایط کار در آلمان وجود دارد.

به طور کلی، شغل پرستاری (Nursing) نسبتا در تمام کشورهای جهان، مانند عمان و انگلستان، بسیار پرتقاضا است و درآمد خوبی دارد. جهت اطلاع از شرایط کار پرستاری در عمان 1403 و مهاجرت پرستاران به انگلیس 2024 کلیک کنید. در این مقاله، به صفر تا صد مهاجرت پرستاران به آلمان می پردازیم.

بخشی از تجارب ما را درباره مهاجرت پرستاران به آلمان بشنوید…

کارشناسانما چه می‌گویند؟

پخش ویدئو
برای مهاجرت کاری به آلمان با ما در تماس باشید

09157177817 - 05138475193

پکیج‌هایمهاجرت به آلمان

مهاجرت کاری

مهاجرت کاری به آلمان

هزینه و درآمد در آلمان

هزینه و درآمد مشاغل در آلمان

مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهم ترین عوامل در تعیین چشم انداز کار پرستاری در آلمان ملیت و کشور محل اقامت است. پروسه استخدام پرستار در آلمان معمولا برای تمام اروپایی ها ساده است زیرا مدرک تحصیلی خود را بر اساس استانداردهای آموزشی اروپا دریافت کرده اند.

لازم به ذکر است که پرستاران دارای تابعیت کشورهای بونسی، ویتنام، صربستان، تونس، و فیلیپین تحت حمایت برنامه Triplewin دولت آلمان هستند. از این رو، دولت آلمان به این پرستاران در زمینه کسب پیشنهاد شغلی (Job Offer) و اخذ اقامت دائم کاری کمک می کند. پرستاران ویتنامی باید حداقل سه سال سابقه کار داشته باشند.

چنانچه متقاضیان مدرک تحصیلی پرستاری خود را خارج از اتحادیه اروپا و سوئیس دریافت کرده باشند؛ باید نسبت به معادل سازی مدرک پرستاری در آلمان اقدام کنند که این پروسه بررسی صلاحیت پرستاران بین المللی ممکن است تا حدود یک سال زمان ببرد. درطی این پروسه، پرستاران می توانند به عنوان دستیار پرستار در آلمان کار کنند و به کسب درآمد در آلمان 2024 بپردازند.

لازم به ذکر است که داشتن حداقل سه سال سابقه تحصیلی آکادمیک دانشگاهی ضروری است. همچنین، داشتن مدرک زبان آلمانی برای کار در آلمان و داشتن تسلط بالا به زبان آلمانی در مصاحبه با کارفرما بسیار مهم است. در بدو ورود، بیشتر پرستاران معمولا در بخش های تخصصی مشغول به کار نمی شوند مگر در موادری نادر در شهرهای کلن، فرانکفورت، و آتن.

پروسه مهاجرت پرستاران به آلمان عمدتا به سابقه شغلی و رزومه (CV) افراد بستگی دارد. بدین صورت که پرستارانی که بیش از 8-10 سال سابقه کاری مرتبط  دارند؛ می توانند با ارائه مدرک زبان به طور مستقیم در بیمارستان های آلمان مشغول به کار شوند. اما، پرستارانی که زیر 6-8 سال سابقه کاری مرتبط دارند؛ باید در دوره پرستاری آلمان شرکت کنند که مدت زمان این دوره بسته به سطح زبان آلمانی متقاضیان متغیر است.

یکی از برنامه های مهاجرتی برای استخدام پرستاران جوان در آلمان، آوسبیلدونگ (Ausbildung) است. مدرک آوسبیلدونگ آلمان در سراسر اروپا معتبر است. حین دوره آوسبیلدونگ آلمان، پرستاران حقوق ماهیانه 2400 یورو را دریافت می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر، به مقاله آوسبیلدونگ پرستاری 2024 یا بخش زیر مراجعه کنید.

پرستاران می توانند از طریق برنامه آوسبیلدونگ (Ausbildung) وارد آلمان شوند و در این کشور مشغول به کار شوند. در کشور آلمان، دوره آوسبیلدونگ معمولا تا 4 نوبت در سال پذیرش دارد. وقتی که پرستاران دوره آوسبیلدونگ را می گذرانند؛ حقوق ماهیانه 2400 یورو را دریافت می کنند. به محض اتمام دوره و قبولی در آزمون دوره آوسبیلدونگ، میزان حقوق پرستار در آلمان (حدود 2500 تا 3500 یورو) افزایش می یابد.

پروسه مهاجرت پرستاران به آلمان از طریق برنامه آوسبیلدونگ نسبتا ساده تر و سریع تر است. از طرف دیگر، دریافت ویزای جاب آفر آلمان (German Job Offer Visa) برای سایر رشته های آوسبیلدونگ معمولا سخت تر و چالش برانگیز تر است. داشتن سن زیر 34 سال برای پذیرش در دوره آوسبیلدونگ پرستاری آلمان قابل قبول است در حالی که داشتن سن زیر 25 سال برای پذیرش در سایر رشته های آوسبیلدونگ الزامی است.

کسانی که از طریق برنامه آوسبیدونگ پرستاری وراد خاک کشور آلمان می شوند؛ باید در مورد شرایط کار خود با کارفرمایشان صحبت کنند. به طور معمول، پرستارانی که دوره آوسبیلدونگ آلمان را می گذرانند؛ باید در شیفت های 6 ساعته (صبح یا عصر) در آلمان مشغول به کار شوند.

سیستم بهداشتی درمانی آلمان یکی از قدیمی ترین و بهترین سیستم های درمانی اروپا محسوب می شود. این سیستم در سال 1880 میلادی به عنوان یک سیستم دوگانه دولتی_خصوصی شناخته شده است. محورهای اصلی این سیستم قدمت بالا، ایجاد محیط امن، برنامه ایمنی برای بیماران است.

ریزجزئیات دستمزد و شرایط کار پرستاری در ایالت های آلمان متفاوت است. به عنوان مثال، ممکن است که تمام شرایط استخدام پرستار در دوسلدورف با شرایط کار پرستاری در برلین آلمان متفاوت باشد. از این رو، به متقاضیان پیشنهاد می کنیم که قبل از اقدام به شروع پروسه مهاجرت پرستاران به آلمان، حتما شهر مقصد خود را انتخاب کنند و از تجربه مهاجرت پرستار در آن شهر مدنظر  استفاده کنند.

شیفت های پرستاری در آلمان معمولا 7-9 ساعته است. در مجموع، پرستاران باید 38-40 ساعت در هفته کار کنند. با توجه به شیفت های روز و شیفت های شب، ساعت کاری پرستاران در آلمان معمولا 5 روز در هفته است.

 

داشتن مدرک زبان آلمانی (سطح B2)، حداقل سابقه کاری مرتبط، و مدارک دانشگاهی برای مهاجرت پرستاران به آلمان الزامی است. قبل از دریافت اقامت آلمان، ساعت کاری پرستاران در آلمان (Working Hours in Germany) 40 ساعت در هفته است. به طور کلی، محدودیت سنی (Age Limit) مشخصی برای اخذ ویزای پرستاری آلمان وجود ندارد؛ اما، پرستاران جوان با تجربه شانس بیشتری در دریافت جاب آفر پرستاری آلمان دارند.

به طور کلی، سن بازنشستگی پرستاران در آلمان 75 سالگی است. چنانچه پرستاران در طول خدمت خود دچار مریضی شوند؛ می توانند در سن 65 سالگی بازنشسته شوند. حقوق پرستاران بازنشسته تقریبا نصف حقوق پرستاران در آلمان است.

امکان همراهی برای مهاجرت پرستار به آلمان بستگی به نظر و صلاحدید کارفرما و سفارت آلمان دارد. ممکن است که کارفرما نیرو کار و خانواده اش را تحت حمایت مالی قرار دهد و نامه ای برای ورود همراهان به کشور آلمان صادر کند. لذا، متقاضیان باید قبل از اقدام به شروع پروسه مهاجرت پرستاران به آلمان، با کارفرمایشان در زمینه شرایط ویزای همراه آلمان صحبت کنند.

مهاجرت پرستاران به آلمان
مهاجرت پرستار به آلمان
مهاجرت به آلمان با پرستاری
benefits of living and working in germany
شرح وظایف پرستار در آلمان

در حال حاضر، کشور آلمان به دلیل کمبود پرستار در آلمان نیاز مبرم به استخدام پرستاران جدید برای تامین خدمات بهداشتی و سلامت برای جمعیت سالخورده خود دارد. لذا، کشور آلمان مزایای زیادی را برای مهاجرت پرستاران به آلمان درنظر گرفته است و پروسه اخذ ویزای کاری پرستاری آلمان، نسبت به سایر رشته ها، چندان سخت و زمان بر نیست.

کشور آلمان از لحاظ تعادل بین کار و زندگی رتبه 10 را دارد. موقعیت های شغلی بسیاری برای پرستاران در کشور آلمان وجود دارد و پرستاران می توانند در مکان های زیر مشغول به کار شوند.

بیمارستان ها (خصوصی، عمومی، و غیر انتفاعی) مراکز توان بخشی و مدارس حرفه ای خانه سالمندان
کلینیک ها خدمات اجتماعی سرپایی خوابگاه معلولان

ساعات کاری در آلمان برای قشر پرستاران منعطف است. پرستاران در آلمان می توانند شیفت های کاری خود را بر اساس برنامه زندگی و اولویت های خود انتخاب کنند. همچنین، پرستاران می توانند در برخی از کلینیک ها یا موسسات مراقبتی در آلمان را کار کنند.

 

06:00 صبح تا 14:30 ظهر
20:30 شب تا 06:00 صبح
13:30 ظهر تا 22:00 شب

کشور آلمان یکی از بهترین سیستم های مراقبتی و بهداشتی جهان را دارد و می توان گفت که بیمارستان های آلمان جزو بهترین بیمارستان های دنیا محسوب می شوند. این کشور خدمات بهداشتی و درمانی رایگانی را به ساکنانش ارائه می کند. امید به زندگی (Life Expectancy) در آلمان بالا است.

برخی از پرستاران می توانند با مدرک زبان آلمانی سطح B1 وارد خاک این کشور شوند. این پرستاران باید دوره های زبان خاصی را بگذرانند و نمرات قبولی امتحاناتشان را کسب کنند تا بتوانند ویزای پرستاری آلمان را کسب کنند. این دوره های تخصصی زبان آلمانی برای پرستاران به صورت رایگان برگزار می شود.

پروسه مهاجرت پرستار به آلمان حدود یک سال زمان می برد. پرستاران می توانند در طی این پروسه وارد خاک آلمان شوند و به عنوان دستیار پرستار به کسب درآمد بپردازند. این افراد می توانند به محض دریافت ویزا کار پرستاری آلمان، به عنوان پرستاران بین المللی در آلمان کار کنند و به کسب درآمد بالا بپردازند.

یکی از مهم ترین مزایای مهاجرت به آلمان برای پرستاران امکان دریافت اقامت آلمان و تابعیت این کشور است. لازم به ذکر است که این مزیت کار در آلمان برای مهاجرت کادر درمان به انگلیس 2024 هم صدق می کند. جهت اطلاع از شرایط اقامت در انگلیس برای ایرانیان 2024 کلیک کنید.

ناگفته نماند که پرستارن در آلمان می توانند از اسکان رایگان بهره مند شوند. در بیشتر مواقع، دولت آلمان اسکان رایگان تا مدت 6 ماه برای متقاضیان مجرد در نظر می گیرد. لذا، به متقاضیان توصیه می کنیم که در این رابطه هم با کارفرمای خود صحبت کنند. در بخش بعدی، به معایب مهاجرت کاری پرستار به آلمان می پردازیم.

شایان ذکر است که امکان اسکان رایگان در خصوص مهاجرت پرستاران به کشورهای عربی، نظیر، عمان نیز وجود دارد. مهاجرت پرستار به عمان مزایا و شرایط مناسبی را در پی دارد که یکی از این مزایا، بالا بودن حقوق پرستار در عمان (The Salary of Nurses in Oman) است. جهت کسب اطلاعات درباره حقوق پرستار در عمان 1403، مهاجرت پرستاران به عمان 1403 و شرایط کار پرستاری در عمان 2024 کلیک کنید.

1

استخدام پرستار در آلمان

مدت زمان پروسه: حدود یک سال

متوسط درآمد: 2800 تا 3500

سطح زبان: B2

2

استخدام مهندس در آلمان

مدت زمان پروسه: حدود یک سال

متوسط درآمد : 3000 تا 4000

سطح زبان: B2

3

استخدام پزشک در آلمان

مدت زمان پروسه: حدود دو سال

متوسط درآمد: 8000 تا 15000

سطح زبان: B2

حرفه پرستاری جزو پرتنش زا ترین و پر استرس ترین مشاغل در تمام نقاط جهان محسوب می شود. پرستاران معمولا با چالش های متعددی در محیط کار خود مواجه هستند. اگر پرستاری با آگاهی و منطق با چالش های حرفه پرستاری مواجه نشود؛  کیفیت مراقبت از بیماران و کیفیت زندگی پرستاران تحت تاثیرات منفی قرار می گیرد. برخی از چالش های پیش رو پرستاران به شرح زیر است.

کمبود نیرو

همان طور که گفته شد؛ کشور آلمان با کمبود نیرو در بخش پرستاری مواجه شده است؛ لذا، فشار کاری زیادی بر دوش نیروهای کار مراکز درمانی در حال حاضر است که این امر احتمال بروز خستگی شدید، فرسودگی شغلی، و حتی ایجاد خسارت های مالی و اقتصادی و از همه مهم تر خطاهای پزشکی را افزایش می دهد.

وظایف پرستاران در آلمان سنگین است و باید بدون کاستی و خطایی اجرا شوند. لذا، مشکل کمبود پرستار در آلمان مسلما نتیجه ای جز بروز عوارض ناخواسته و کاهش کیفیت کار نخواهد شد.

امکان وجود خشونت در محیط کاری

پرستاران در خط مقدم مواجهه با بیماران و دردمندان هستند و ممکن است که پرستاران در معرض مستقیم خشونت و بدرفتاری های فیزیکی و کلامی قرار گیرند که این امر باعث کاهش امنیت روانی پرستاران می شود.

کارفرمایان و مسئولان مربوطه باید پروتکل ها و استراتژی هایی برای کاهش خشونت و افزایش محافظت و ایمنی را برای بیماران و پرستاران در برنامه های خود بگنجانند تا پرستاران بتوانند با امنیت و آرامش خاطر بیشتری بر روی حرفه خود متمرکز شوند.

بالا بودن حجم کاری

پرستاران باید، به عنوان مراقب اصلی و پایه تیم درمانی، به طور مداوم، طولانی، و مستمر بر بالین بیمار خدمات تخصصی ارائه دهند. از این رو، حجم وظایف پرستار در آلمان بسیار زیاد و فشرده است.

مشکل کمبود نیرو در بخش سلامت و درمان آلمان نیز منجر به افزایش فشار و حجم کاری بر پرستاران می شود. به طور معمول، پرستاران معمولا با حجم غیر منتظره ای از کارهای زیر مواجه اند:

  • انجام پروسه های درمانی
  • وظایف اداری و ثبت شرح احوال بیماران
  • رسم نمودارها
  • ثبت تا مستند سازی مربوط به اقدامات پرستاری
  • ثبت اجرای پروتکل های درمانی و بیمارستان ها
آلوده و خطرناک بودن محیط کاری

مسائل فیزیکی مربوط به محیط کار پرستاری می تواند مخاطراتی را برای شاغلین این حوزه در پی داشته باشد. پرستاران همواره در معرض ابتلا به بیماری های مزمن و خطرناک قرار دارند. از جمله متداول ترین آلودگی های محیط کار پرستاری عبارتند از:

  • سر و صدا
  • آلودگی های صوتی محیطی
  • پرتنش بودن محیط کاری پرستاران
  • وجود مواد شیمیایی مثل آلاینده ها یا داروها
  • اشعه های مختلف ساطع شده از دستگاه اشعه ایکس یا پرتو درمانی
  • ضدعفونی های نظافتی مانند اتاق عمل و بخش های عفونی
  • تهویه نامناسب
پشتیبانی و حمایت ضعیف ممکن است که مهارت و کار پرستاران تیم درمانی نادیده گرفته شود؛ این امر منجر به افزایش آسیب روحی، ناامیدی، و دلسردی می شود.
عدم پیشرفت کاری تعداد زیادی از پرستاران با مشکل عدم پیشرفت شغلی، چه به لحاظ پیشرفت در جایگاه و سمت فرد و چه محدودیت در تحصیل پرستاری در آلمان، مواجه هستند. ممکن است که پرستاران به دلیل بالا بودن حجم کار و طولانی بودن ساعات کاری، فرصت و مجال کمتری برای ادامه تحصیل و ارتقای شغلی داشته باشند.
پر استرس بودن حرفه پرستاری

به طور قطعی می توان گفت که شغل پرستاری رکورد پر استرس زاترین مشاغل دنیا را شکسته است! ممکن است که این استرس و اضطراب دائمی منتهی به افسردگی شود. از طرف دیگر، مهاجرت و شروع زندگی در یک کشور غریب به خودی خود می تواند بسیار استرس زا و پرچالش باشد.

کارفرمایان و مسئولان باید تمهیداتی را در نظر بگیرند تا پرستاران (Nurses) بتوانند با امنیت و آرامش خاطر وظایف خود را به درستی به انجام برسانند.

طولانی بودن ساعات کاری پرستاران در آلمان باید بدون وقفه و طولانی مدت با هوشیاری بالا کار کنند. گاهی اوقات، پرستاران باید به دلیل بالا بودن حجم کارهایشان، اضافه وقت یا حتی در روزهای تعطیل کار کنند.

به طور کلی، پرستاری (Nursing) یک حرفه سخت و چالش برانگیز است. از آن جایی که بیشتر پرستاران حرفه خود را ازروی علاقه و عشق انتخاب کرده اند؛ معمولا زندگی شخصی و امور غیرکاری را نادیده میگیرند؛ این در حالی است که پرستاران برای حفظ سلامت روحی و روانی خود نباید از زندگی شخصی شان غافل شوند.

به طور کلی، دو نوع ویزا کار آلمان شامل ویزای جستجوی کار و ویزا کار بلند مدت برای پرستاران بین المللی وجود دارد. پرستاران می توانند با ویزا کوتاه مدت جستجوی کار (German Job-seeker Visa) وارد خاک کشور آلمان شوند و به مدت 6 ماه به دنبال موقعیت شغلی مناسب بگردند. چنانچه این پرستاران در طی 6 ماه موفق به کسب پیشنهاد شغلی (Job Offer) نشدند؛ باید به کشور مبدا خود بازگردند زیرا ویزای جستجوی کارآلمان غیرقابل تمدید است.

مدت زمان ویزا کار آلمان برای پرستاران معمولا ۴ سال و قابل تمدید است. پرستاران بعد از گذشت ۴ سال می توانند درخواست تمدید ویزا کار خود یا اخذ ویزا اقامت دائم آلمان را ارائه کنند. همچنین، پرستاران می توانند پس از 8 سال کار و زندگی در المان، شهروندی آلمان را کسب کنند.

به طور کی، می توان گفت که اخذ ویزا کار پرستاری در آلمان محدودیت سنی ندارد و پرستاران بین المللی می توانند با هر سنی در آلمان مشغول به کار شوند. سایر شرایط اخذ ویزا کار برای مهاجرت پرستاران به آلمان به شرح زیر است.

معادل سازی مدرک پرستاری در آلمان

متقاضیانی که مدرک تحصیلی خود را از اتحادیه اروپا و سوئیس کسب کرده اند؛ نیازی به گذراندن پروسه معادل سازی مدرک پرستاری در آلمان ندارند و تنها فارغ التحصیلان خارج از مناطق مذکور، باید این روند را از طریق شرکت در دوره های آموزشی و قبولی در امتحانات خاصی، طی کنند.

در صورت عدم پذیرش مدارک، مجوز فعالیت پرستاری آلمان به این متقاضیان اعطا نمی شود و به طبع متقاضیان باید به منظور جبران کمبود دانش تئوری یا عملی خود در دوره های تخصصی شرکت کننند و نمرات قبولی در آزمون های این دوره ها را کسب کنند.

لازم به ذکر است که شرایط مذکور برای معادل سازی مدرک تحصیلی در سایر نقاط اروپا، مانند پروسه معادل سازی مدرک پرستاری در انگلیس، نیز صدق می کند. جهت مقایسه، به مقالات معادل سازی مدرک پرستاری در انگلیس 2024 و معادل سازی مدرک مامایی در انگلیس 2024 مراجعه کنید.

پیشنهاد شغلی پرستاری آلمان یکی از مهم ترین شرایط اخذ ویزا بلند مدت کاری آلمان کسب پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای معتبر داخل آلمان است. پرستاران می توانند از طریق سایت ها و موسسات کاریابی نسبت به اخذ جاب آفر پرستاری آلمان اقدام نمایند که توصیه ما به کارجویان مراجعه به موسسات معتبر است زیرا پروسه مهاجرت پرستاران به آلمان بسیار حساس و خطیر است.
مدارک تحصیلی متقاضیان باید مدارک تحصیلی (حداقل لیسانس) خود را گردآوری و ترجمه کنند و این مدارک باید داری مهر و امضای دانشگاه و اداره دادگستری باشد. گواهی پایان تحصیلی باید در آلمان به رسمیت شناخته شود.
سوابق شغلی مرتبط

یکی از شرایط مهاجرت پرستاران به آلمان داشتن تجربه کاری مرتبط در کشور مبدا است. حداقل سابقه شغلی موردنیاز مهاجرت کاری پرستاران به آلمان، 3 تا 5 سال است. بدیهی است که هرچه سابقه شغلی پرستاران بیشتر باشد؛ سریع تر، راحت تر، و بهتر جاب آفر پرستاری آلمان را دریافت می کنند.

پرستاران با سابقه کاری بالای 8 تا 10 سال می توانند به طور مستقیم در مراکز درمانی آلمان مشغول به کار شوند. از طرف دیگر، پرستاران با سابقه کاری زیر 6 تا 8 سال، باید مراحل و دورهای تخصصی را بگذرانند.

مدرک زبان معتبر ارائه مدرک زبان معتبر آلمانی سطح B2 یکی از مهم ترین شرایط مهاجرت پرستار به آلمان است؛ هرچند که پرستاران در برخی موارد می توانند با نمره B1 وارد آلمان شوند و بعد نمره B2 را کسب کنند. جهت تسریع روند مهاجرتی و کاهش هزینه مهاجرت پرستار به آلمان، توصیه می کنیم که متقاضیان در ابتدا نمره B2 را کسب کنند.

در آخر، باید ذکر کنیم که چنانچه مدارک متقاضیان توسط دولت آلمان تایید شد؛ این مدارک در تمام ایالت های آلمان معتبر است و متقاضیان می توانند با ارائه آن ها ویزا کار آلمان را اخذ کنند. متقاضیان می توانند به محض اخذ ویزا کار آلمان، در مراکز درمانی معتبر آلمان مشغول به کار شوند و به کسب درآمد بالا بپردازند. در ادامه، به میانگین درآمد پرستاران در آلمان می پردازیم.

میزان حقوق پرستار در آلمان، مانند بسیاری از کشورهای مطرح دنیا، به عوامل مختلفی، نظیر ساعات کاری، شیفت کاری، محل کار، بخش کاری، تخصص، سابقه کاری، و میزان تحصیلات پرستاران بستگی دارد. حقوق پایه پرستاری در آلمان حدود 33000 یورو در سال یا  2800 یورو در ماه است. به طور کلی، میزان حقوق پرستاران در آلمان از 1340 تا 4620 یورو متغیر است.

حقوق پرستاران با سابقه کار کمتر از دو سال حدود 3140 یورو است. چنانچه پرستاران سابقه کار مرتبط بین 2 تا 5 سال داشته باشند؛ حقوق آن ها 34 درصد نسبت به گروه اول افزایش می یابد. حقوق پرستاران دارای سابقه کاری بین 5 تا 10 سال، 48 درصد بیشتر از گروه قبلی (2-5 سال سابقه کاری) است.

ناگفته نماند که پرستاران باید 40 درصد از حقوق خود را صرف هزینه های مالیات (Tax) و بیمه ( بیمه درمانی، بازنشستگی، بیکاری، مراقبت پرستاری، و حوادث) کنند. بدین صورت، 60 درصد حقوق پرستار (The Salary of a Nurse in Germany) به پرستاران و خانواده آن ها تعلق می گیرد.

حقوق کمک پرستار در آلمان

کیفیت خدمات بخش سلامت، بهداشت، و روان آلمان در دنیا زبانزد است و شرایط زندگی و وضعیت امنیت در کشور آلمان مطلوب است. از این رو، امید به زندگی در آلمان بالا است.

کشور آلمان (Germany) یکی از بالاترین نرخ های اشتغال در جهان را دارد. همچنین، آلمان یکی از قدرتمندترین سیستم های اقتصاد در جهان را دارد. یکی از مهم ترین بخش های این کشور، سلامت و درمان است. هرچند میزان تقاضا در داخل کشور آلمان برای موقعیت های شغلی حوزه سلامت و درمان کم است؛ جذب نیروی ماهر و زبده خارجی در بخش سلامت و درمان آلمان بالا است.

از آن جایی که جمعیت سالخورده در کشور آلمان رو به افزایش است و مشاغل پرستاری در آلمان (Nursing Jobs in Germany) معمولا متقاضیان جوان کمتری دارند؛ کشور آلمان یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی برای پرستاران بین المللی است و پروسه مهاجرت کاری پرستاران به آلمان معمولا ساده و سریع است و پرستاران در بدو ورود به آلمان حقوق می گیرند.

بهترین شهر آلمان برای پرستاران

پرستاران می توانند پس از گذشت مدتی، ویزای اقامت دائم کاری و تابعیت آلمان را دریافت کنند. چنانچه پرستاران به مدت ۳ تا 5 سال به طور متوالی در آلمان کار کنند و قوانین آلمان را نقض نکنند؛ می توانند ویزا اقامت دائم آلمان (German permanent residence visa) را برای خود و خانواده شان دریافت کنند. پس از گذشت 8 سال، پرستاران می توانند تابعیت کشور آلمان (German citizenship) را کسب کنند.

کسب اطلاعات جامع و کافی درباره  هزینه ی زندگی در آلمان (The Cost of Living in Germany) و هزینه مهاجرت به آلمان یکی از مهمترین اقداماتی است که باید پیش از مهاجرت پرستاران به آلمان صورت گیرد. کشور آلمان از لحاظ مخارج زندگی رتبه دهم را دارد و هزینه زندگی در آلمان، نسبت به سایر کشورهای پیشرفته، نظیر هزینه زندگی در انگلیس 2024، ارزان تر است.

به طور کلی، میزان مخارج زندگی در آلمان به عوامل معتددی، از جمله نوع اسکان در آلمان، سبک زندگی، تعداد اعضای خانواده، محل زندگی، اجاره بها، و سایر موارد، بستگی دارد. اما، می توان بر اساس سایت Numbeo گفت که هزینه زندگی ماهانه در آلمان  961.0$ (875.2€)  برای یک نفر و 3,263.9$ (2,972.2€)  برای خانواده 4 نفره (بدون احتساب اجاره بها) است.

هزینه زندگی در شهرهای هامبورگ، مونیخ، کولن، فرانکفورت، هادلبرگ، و اشتوتگارت معمولا بالاتر از سایر نقاط آلمان است. به طور معمول، می توان گفت که حقوق پرستار در آلمان (The Income of Nurses in Germany) آن قدر بالا است که بتواند به تنهایی هزینه زندگی در آلمان برای یک فرد مجرد را پوشش دهد. متوسط هزینه اجاره بها در شهرهای مختلف آلمان به شرح زیر است:

اجاره آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر 845.70 €
اجاره آپارتمان یک خوابه خارج از مرکز شهر 634.75 €
اجاره آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر 1,561.43 €
اجاره آپارتمان سه خوابه خارج از مرکز شهر 1,179.33 €

روش های متعددی برای کاهش هزینه زندگی در آلمان وجود دارد که متقاضیان می توانند از طریق آن ها به صرفه جویی و پس انداز در آلمان بپردازند. جهت کسب اطلاعات درباره ریز جزئیات مخارج زندگی در آلمان و اطلاع از روش های مذکور، به مقاله هزینه زندگی در آلمان 2024 مراجعه کنید.

آیا می توان به عنوان پرستار به آلمان مهاجرت کرد؟

بله، شغل پرستاری در لیست مشاغل جاب آفر آلمان است. افراد با تجربه، متخصص، و مسلط به زبان آلمانی در استخدام کمک پرستار در آلمان و استخدام پرستار در آلمان پذیرش می شوند.

شرایط مهاجرت به المان برای پرستاران چیست؟

مهم ترین شرایط مهاجرت پرستار به آلمان به شرح زیر است:

داشتن سن زیر 45 سال، داشتن جاب آفر پرستاری آلمان، داشتن مدرک تحصیلی و سوابق شغلی مرتبط، معادل سازی مدرک تحصیلی پرستاری در آلمان، و عدم سو پیشینه

آیا مهاجرت به آلمان با مدرک پرستاری از ایران امکان پذیر است؟

بله، اما متقاضیان باید مدارک تحصیلی پرستاری خود را از طریق شرکت در دوره های اموزشی تخصصی آلمان معادل سازی کنند و در آزمون های مربوطه قبول شوند.

آبا شرایط سنی مهاجرت پرستار به آلمان از چه قرار است؟

به طور کلی، محدودیت و شرایط سنی مهاجرت پرستاران مشخصی وجود ندارد. اما، می توان بیان کرد که مناسب ترین بازه سنی برای مهاجرت پرستاران به آلمان 18-45 است.

حقوق پرستار در المان چقدر است؟

حقوق یک پرستار در آلمان به عوامل مختلفی، مانند رزومه کاری، میزان تحصیلات، و ساعات کاری و محل زندگی افراد، بستگی دارد. به طور کلی، در سال 2024، متوسط حقوق پرستاران در آلمان حدود 33000 یورور در سال یا  2800 یورو در ماه است. کمترین میزان حقوق پرستاران در آلمان حدود 1340 و بیشترین درآمد پرستار در آلمان تقریبا 4620 است.

آیا مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان امکان پذیر است؟

خیر، یکی از مهم ترین شرایط ویزای جاب آفر آلمان ارائه مدرک زبان آلمانی معتبر است. لذا، متقاضیان باید حداقل سطح زیان آلمانی B2 (حداقل B1) را برای مهاجرت پرستاران به آلمان کسب کنند.

آیا حقوق پرستار در کشور آلمان بالا است؟

بله، می توان گفت که یکی از دلایل افزایش مهاجرت کمک پرستار به آلمان و مهاجرت پرستاران به آلمان کسب درآمد بالا است. البته، میزان حقوق  در سال های ابتدایی مهاجرت پرستاران به آلمان معمولا پایین تر است.

آیا اخذ اقامت دائم آلمان از طریق مهاجرت پرستاران ایرانی به آلمان امکان پذیر است؟

بله، یکی از مزایای مهاجرت پرستاران به آلمان امکان بهره مندی از اقامت دائم و تابعیت آلمان است. همانند شرایط اخذ اقامت دائم انگلیس 2024، متقاضیان باید طی مدت زمان مشخص در آلمان کار و زندگی کنند تا بتوانند اقامت دائم کاری و تابعیت آلمان را برای خود و خانواده خود کسب کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با ما در تماس باشید...

09157177817