کشورها
مهاجرت بدون مدرک زبان به کشور آلمان
Germany

خوداشتغالی در آلمان

  • آیا به دنبال راه اندازی کسب و کار در آلمان هستید؟
  • مهاجرت کاری به آلمان در سال 2024 چگونه ممکن است؟
  • تفاوت خوداشتغالی با فریلنسری چیست؟
  • راحت ترین راه مهاجرت به آلمان کدام است؟

در این مقاله، شما با خوداشتغالی در آلمان (Self-employment in Germany) آشنا خواهید شد.

موسسه کاریابی بین المللی جام جم با بیش از یک دهه سابقه درخشان، شما را با صفر تا صد مهاجرت به آلمان از طریق خوداشتغالی در آلمان به طور کامل و جامع آشنا خواهد کرد و در طول مسیر مهاجرت کاری، در کنار شما خواهد ماند.

کشور آلمان (Germany) با 81 میلیون نفر جمعیت و تولید ناخالص داخلی بیش از 3.87 تریلیون یورو در سال 2022، بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اقتصاد آلمان، می توانید به وبسایت معتبر Statista مراجعه نمایید.

آلمان در سالهای اخیر، در راستای سیاست گذاری های اقتصادی و جمعیتی خود، اقدام به جذب سرمایه گذاران بین المللی نموده است. یکی از این سیاست ها، جذب مهاجران در قالب طرح خوداشتغالی در آلمان می باشد. در این راستا، آلمان نه تنها از سرمایه گذاران با سرمایه های کلان، بلکه از سرمایه گذاران با سرمایه های اندک نیز حمایت می کند، چنان که اکثریت مشاغل آلمانی، شامل شرکت ها و کسب و کارهای متوسط و حتی کوچک هستند. خوشبختانه در زمینه طرح خوداشتغالی در آلمان، ایرانیان نیز در صورت واجد شرایط بودن، می توانند اقدام نمایند. علاوه بر این کسب و کارها، پرستاری در آلمان 2024 نیز به دلیل نرخ رو به رشد پیری جمعیت در این کشور از بازارکار پررونقی برخوردار است. ما در این مقاله قصد داریم، ضمن پرداختن به انواع خوداشتغالی در آلمان و تفاوت های آن ها با هم، به بهترین نوع خوداشتغالی در المان یعنی خوداشتغالی از طریق ثبت شرکت (Company Rigestration)، به طور مفصل بپردازیم. روشی که متاسفانه اکثر ایرانیان تصور اشتباهی از آن دارند و گمان می کنند که ثبت شرکت قرار است به سرمایه اولیه هنگفتی نیاز داشته باشد در صورتی که چنین نیست. شایان ذکر است که کشور انگلستان نیز، شرایط ویژه ای را برای سرمایه گذاران خارجی در نظر گرفته است که برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می توانید به مقاله ما در خصوص سرمایه گذاری در انگلیس 2024 مراجعه بفرمایید.

فریلنسر شدن در آلمان

بخشی از تجارب ما را درباره آلمان بشنوید…

کارشناسانما چه می‌گویند؟

پخش ویدئو
برای مهاجرت از طریق خوداشتغالی در آلمان، باما در تماس باشید

09157177817 - 05138475193

پکیج‌هایمهاجرت به آلمان

مهاجرت کاری

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در آلمان

مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی به آلمان

تعاریف متفاوت و به تبع آن، تعابیر و ادراکات متفاوتی از معنای واژگانی نظیر خوداشتغالی، فریلنسری، خویش فرمایی، کارآفرینی، استارت آپ، شغل آزاد و دایره شمول هر یک از این کلمات وجود دارد و همین امر تا حد زیادی، دستیابی به تعریفی جامع از هر یک از این کلمات را مشکل می سازد. بنابراین، پیش از پرداختن به هر چیز، ضروری است تا با معنای خوداشتغالی و تعریف کلی آن، و همچنین انواع خوداشتغالی منحصرا در قوانین کشور آلمان آشنا شویم.

در کشور آلمان، خوداشتغالی و فریلنسری دو واژه کاملا متفاوت با شرح وظایف و قوانین منحصر به خود هستند. اداره مالیات آلمان (Deutsches Finanzamt) معیارهای خاص خود را برای قرار دادن یک کسب و کار در زمره هر یک از انواع خوداشتغالی دارد. در ادامه به تشریح معنای خوداشتغالی در آلمان و انواع خوداشتغالی در آلمان می پردازیم.

خوداشتغالی در آلمان (Self-employment in Germany) (Selbstständigkeit in Deutschland) به معنای کار کردن برای خود و صاحب کسب و کاری بودن است و نه صرفا کارفرما نداشتن. یک فرد خوداشتغال در آلمان می تواند مالک یک کمپانی بزرگ یا یک برنامه نویس مستقل باشد.

خوداشتغالی در آلمان به دو دسته تقسیم می شود: تجارت و شغل آزاد (فریلنسری)

تجارت در آلمان (Business in Germany) (Geschäft in Deutschland) یعنی حرفه ای که در آن تاجران خوداشتغال صرفا برای خود کار می کنند، خویش فرما هستند، کارفرما ندارند و منبع درآمدشان از کارفرما نیست بلکه از طریق ارائه کالا و خدمات به مشتریان به واسطه خود یا تعدادی کارمند استخدام شده است. تاجران در آلمان باید لزوما کسب و کار خود را در سازمان تجارت به ثبت برسانند، مالیات و بیمه بپردازند و محل کسب مشخصی داشته باشند. همچنین می تواند فرد یا افرادی را به عنوان کارمند استخدام کنند، به آنها حقوق بپردازد و آنها را بیمه کنند. ثبت شرکت در آلمان، در دسته مشاغل خوداشتغال و تجارت قرار می گیرد.

شغل آزاد در آلمان (Freelancing in Germany) (Freiberuflich täti in Deutschland) یا همان فریلنسری در آلمان، به معنای کار کردن برای کارفرمایان و مشتریان متعدد، است. نامش آزاد است، نه بر این اساس که فرد شاغل کارفرمایی ندارد، بلکه بر این اساس که شغل او از نظر ساعت کاری، مکان کاری، نوع و تعدد کارفرما و مشتریان دارای انعطاف و آزادی بیشتری است. فرد دارای شغل آزاد یا همان فریلنسر که به آن پیمانکار مستقل نیز می گویند، به واسطه ی کار فریلنسری که برای کارفرما یا کارفرمایان خود انجام می دهد، کسب درآمد از فریلنسری دارد و حقوق دریافت می کند پس از نظر اقتصادی، حقوق بگیر محسوب می شود. محل کار یک فریلنسر، لزوما نباید ثابت باشد یا به ثبت تجاری برسد. برخی از مشاغل فریلنسری به واسطه دورکاری، می توانند ساعت کاری منعطفی داشته باشند. درامد شغل ازاد در المان بسته به حیطه تخصصی فریلنسر و توانایی های او، متغیر است. اینکه آیا صاحبان مشاغل آزاد در آلمان و فریلنسرها بسته به حیطه کاری، تخصص و درآمدشان باید مالیات بپردازند یا خیر، بستگی به تشخیص اداره مالیات آلمان دارد.

در جدول ذیل می توانید جزئیات بیشتری مربوط به قوانین خوداشتغالی در آلمان و فریلنسری در آلمان را مشاهده کنید.

 

تجارت

(Business)

(Geschäft)

شغل آزاد (فریلنسری)

(Freelancing)

(Freiberuflich täti)

مشاغل

هر شغلی که در دسته مشاغل آزاد یا همان فریلنسری قرار نگیرد، تجارت (Gewerbe) محسوب می شود و صاحب آن شغل، تاجر (Gewerbetreibender) نامیده خواهد شد. برای مثال صاحبان کمپانی ها

فریلنسرها در آلمان به کسانی گفته می‌شود که در حرفه‌های لیبرال (freie Berufe) کار می‌کنند، از جمله: وکلا، مشاوران مالیاتی، حسابداران، مهندسان، معماران، پزشکان، دندانپزشکان، دامپزشکان، درمانگران، روانشناسان، روزنامه نگاران، مترجمان، مترجمان، نویسندگان، معلمان، هنرمندان، عکاسان، نوازندگان، طراحان، بازیگران
انتخاب نام تجاری تاجران خوداشتغال لزوما باید یک نام، برگرفته از اهداف شرکت یا نام سهامدار (یا سهامداران) شرکت برای کسب و کار خود انتخاب کنند. نامی که منحصر و غیرتکراری باشد و همچنین در ادامه ی آن، عنوان نوع شرکت ذکر گردد. مانند شرکت UG، شرکت GMBH، شرکت AG. فریلنسرها معمولاً به فعالیت تحت نام و نشان تجاری احتیاج ندارند مگر اینکه با سایر فریلنسرها یا افراد خوداشتغال شریک شوند.
ثبت تجاری تاجران خوداشتغال باید کسب و کار خود را در دفتر تجارت محلی (Gewerbeamt) ثبت و مجوز تجارت (Gewerbeschein) اخذ کنند. فریلنسرها نیازی به ثبت کسب و کار خود ندارند، اما باید شماره مالیات (Steuernummer) را از اداره مالیات محلی دریافت کنند.
مالیات بر درآمد تاجران خوداشتغال باید مالیات بر درآمد بپردازند و پیش‌پرداخت‌های سه ماهه برای مالیات بر درآمد را بر اساس درآمد تخمینی خود پرداخت کنند. فریلنسرها باید مالیات بر درآمد بپردازند و پیش‌پرداخت‌های سه ماهه برای مالیات بر درآمد را بر اساس درآمد تخمینی خود پرداخت کنند.
مالیات تجارت تاجران خوداشتغال باید مالیات تجارت بپردازند. فریلنسرها نیازی به پرداخت مالیات تجارت ندارند.
بیمه تاجران خوداشتغال باید بیمه تامین اجتماعی و بیمه درمانی بپردازند. فریلنسرها باید بیمه درمانی بپردازند اما نیازی به پرداخت بیمه تامین اجتماعی ندارند، مگر اینکه عضو یک اتاق حرفه ای یا انجمن باشند.
درآمد مشمول بر مالیات تاجران خوداشتغال می توانند هزینه های کسب و کار خود مانند تجهیزات، نرم افزار و تبلیغات را از درآمد مشمول بر مالیات خود کسر کنند. فریلنسرها می توانند هزینه های کسب و کار خود را از درآمد مشمول مالیات خود کسر کنند، اما محدودیت هایی برای کسر کردن آنها دارند، مانند اجاره، آب و برق، اینترنت و غیره.
اظهارنامه مالیات بر درآمد سالانه تاجران خوداشتغال باید اظهارنامه مالیات بر درآمد سالانه (Einkommensteuererklärung) و اظهارنامه مالیات تجاری (Gewerbesteuererklärung) را به اداره مالیات محلی ارائه کنند. فریلنسرها فقط باید اظهارنامه مالیات بر درآمد سالانه خود را ارسال کنند.
مالیات بر ارزش افزوده تاجران خوداشتغال در صورتی که گردش مالی سالانه آنها بیش از 22000 یورو باشد باید مالیات بر ارزش افزوده (VAT) (Umsatzsteuer) بپردازند. فریلنسرها در صورتی که گردش مالی سالانه آنها بیش از 22000 یورو باشد باید مالیات بر ارزش افزوده بپردازند مگر اینکه به دلیل حرفه یا خدمات خود از مالیات بر ارزش افزوده معاف باشند. به عنوان مثال، پزشکان، وکلا، معلمان و نویسندگان از مالیات بر ارزش افزوده در آلمان معاف هستند.

همانطور که در قسمت قبل ذکر شد، شغل در آلمان به صورت خوداشتغالی، به دو نوع تجارت و فریلنسری تقسیم می شود و هر یک از این شیوه های خوداشتغالی، مزایای خاص خود را دارند. به عنوان مثال، برخی از مزایای خوداشتغالی در آلمان در زمینه تجارت شامل موارد ذیل می باشد:

  • مالکیت مطلق کسب و کار
  • استقلال در عملی کردن ایده ها و استراتژی های تجاری
  • پتانسیل برای درآمد بالاتر
  • حیطه کاری و تخصصی مشخص
  • استراتژی اقتصادی مدون (Codified Economic Strategy)

ذکر این نکته بسیار حائز اهمیت است که سرمایه گذاران خارجی برای شروع کسب و کار خود در کشور آلمان، نیازی به ارائه مدرک زبان نخواهند داشت که این خود، مزیت بزرگی محسوب می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقاله ما در خصوص مهاجرت بدون مدرک زبان 2024 را بخوانید. همچنین اگر در نظر دارید تا بدون دارا بودن مدرک زبان به کشورهای حاشیه خلیج فارس، مهاجرت کاری داشته باشید، می توانید مقالات ما در مورد کار در عمان 1403 | ویزای کار عمان 2024 و جاب آفر عمان 1403 را مطالعه کنید. 

فریلنسری در آلمان

با تعریف خوداشتغالی در آلمان و انواع آن آشنا شدیم. حال سوال اصلی اینجاست که مهاجرت به آلمان از طریق کار در قالب کدام نوع از خوداشتغالی در آلمان می تواند بهترین، سریعترین و مطمئن ترین راه ممکن باشد؟ پاسخ این است: خوداشتغالی در آلمان از طریق ثبت شرکت! باید گفت که ثبت شرکت در آلمان جزو معدود روش های مهاجرتی است که چندین مزیت بزرگ را همزمان به همراه دارد. مزیت هایی همچون:

عدم نیاز به ارائه هر گونه مدرک زبان آلمانی و یا انگلیسی
عدم نیاز به تمکن مالی هنگفت
امکان مهاجرت به همراه خانواده
 امکان اخذ اقامت دائم آلمان بعد از سه سال
امکان اخذ پاسپورت و تابعیت آلمان
امکان تحصیل و کار برای اعضای خانواده

ثبت شرکت در آلمان در زمره خوداشتغالی از نوع تجارت قرار دارد. بدین معنا که شما باید پس از مشخص کردن نوع کسب و کار خود، نام آن و ثبت آن در سازمان تجارت، به فعالیت اقتصادی در آلمان مشغول شوید. باید گفت که خوداشتغالی در آلمان از طریق ثبت شرکت جزو پردرآمدترین شغل ها در آلمان محسوب می شود که زندگی در آلمان برای ایرانیان را توام با کسب درآمدی مطمئن همراه خواهد کرد. شایان ذکر است که کشور انگلستان نیز شرایط ویژه ای را برای ثبت شرکت در انگلستان 2024 برای سرمایه گذاران فراهم کرده است. در ادامه می توانید جدول مربوط به انواع شرکت های تجاری در المان را مشاهده کنید.

شرکت UG

شرکت کارآفرینی با مسئولیت محدود

(Limited Liability Entrepreneurial Company) 

شرکت UG متداول ترین نوع شرکت در آلمان و مناسب سرمایه گذارانی است که سرمایه ی اولیه چندانی ندارند. تاسیس این نوع شرکت کارآفرین تنها به یک نفر سرمایه گذار نیاز دارد. از مزیت های شرکت UG این است که هنگامی که سرمایه ی آن به 25000 یورو برسد، به طور خودکار به یک شرکت GmbH تبدیل می شود.

شرکت GMBH

شرکت با مسئولیت محدود

(Limited Liability Company)

این نوع شرکت، پرکاربردترین شکل تجاری، برای مشاغل کوچک و متوسط ​​ است و در اروپا با نام GmbH-Private شناخته می شود. تاسیس این نوع شرکت به حداقل یک نفر سرمایه گذار تا چند نفر سرمایه گذار و حداقل 25000 یورو سرمایه نیاز دارد. سهام این نوع شرکت غیر قابل انتقال به افراد و غیر قابل فروش در بازار بورس اوراق بهادار است.

شرکت سهامی AG

شرکت مشارکتی سهامداران

(Joint Stock Company)

AG نوعی شرکت بزرگتر با تعداد زیادی از سهامداران است که می توانند سهام خود را در بازار بورس اوراق بهادار معامله کنند. تاسیس این نوع شرکت به چندین نفر سرمایه گذار و حداقل 50000 یورو سرمایه نیاز دارد. 

مشارکت GbR

مشارکت حقوق مدنی

(Civil Law Partnership) 

در این نوع شرکت، دو شریک دارای مسئولیت نامحدود هستند و لازم نیست هدف تجاری را دنبال کنند یا قرارداد کتبی بین دو نفر منعقد شود، قرارداد می‌تواند به صورت شفاهی نیز باشد. تاجر انحصاری ساده ترین شکل آن است و مسئولیت کامل بدهی ها و تعهدات کسب و کار را نیز بر عهده دارد. این نوع شرکت هیچگونه الزامات حسابداری یا بازرسی سختی ندارد و می تواند برای مشاغل کوچک مانند مشاوره استفاده شود.

 مشارکت OHG

مشارکت تجاری عمومی

(General Partnership)

در این نوع شرکت، شرکا مسئول بدهی‌ها و تعهدات هستند و سود و منافع حاصله را بین خود را تقسیم میکنند. این نوع شرکت برای مشاغل کوچک و متوسط مناسب است.

مشارکت KG

مشارکت محدود  

(Limited Partnership)

این نوع شرکت در آلمان زیاد رایج نیست و ترکیبی از ساختارهای یک شرکت محدود (AG) و یک شرکت سهامی محدود (KG) است. تاسیس این نوع شرکت به دو نفر سرمایه گذار و حداقل 50000 یورو سرمایه نیاز دارد. این نوع شرکت برای کسب و کارهای کوچک و متوسط و همچنین برای بیزنس های خانوادگی مناسب است.

تاسیس شعبه و نمایندگی در آلمان 2024

(Registration of the company branch in Germany)

از روش های دیگر ثبت شرکت در آلمان (خوداشتغالی در آلمان)، افتتاح یک شعبه از کمپانی مادر است که می تواند به عنوان اولین مرحله برای ورود به بازار کار آلمان برای سرمایه گذاران خارجی تلقی شود. در این نوع فعالیت دارایی ها و بدهی های متعلق به شعبه، بر عهده شرکت و کمپانی اصلی می باشد.

 

کشور آلمان، این فرصت را به سرمایه گذاران خارجی از جمله ایرانیان می‌دهد تا ایده‌های اقتصادی خود را در آلمان به مرحله عمل برسانند. پیش شرط های لازم جهت خوداشتغالی در آلمان از طریق ثبت شرکت المان، شامل موارد زیر میشود:

  • ارائه یک برنامه تجاری جامع (بیزینس پلن) منطقی
  • نداشتن سابقه کیفری و سوء پیشینه
  • داشتن سن بین ۱۸ تا ۴۵ سال (اگر بیشتر از 45 سال هم داشته باشید، در صورتی که ثابت کنید توانایی لازم برای اداره کسب و کار خود را دارید، می توانید برای ثبت شرکت در آلمان، اقدام کنید)
  • برای شرکت در طرح خوداشتغالی آلمان از طریق ثبت شرکت، نیازی به ارائه مدرک زبان آلمانی نیست.

پس از آشنایی با انواع ثبت شرکت در آلمان، نوبت به کسب اطلاعات درباره مراحل راه اندازی کسب و کار در آلمان خواهد رسید. کارشناسان مجرب موسسه کاریابی بین المللی جام در تمامی طول پروسه خوداشتغالی در آلمان، همراه و راهنمای ثبت شرکت در آلمان برای شما خواهد بود.

در جدول ذیل، می توانید مراحل ثبت شرکت در المان را مشاهده کنید.

مراحل ثبت شرکت در آلمان از طریق طرح خوداشتغالی آلمان
1 انتخاب کردن نوع شرکت تجاری
2 انتخاب کردن نام شرکت
3 نوشتن اساس نامه شرکت
4 ثبت تجاری و محضری کردن اسناد شرکت
5 افتتاح حساب بانکی و ارائه سرمایه
6 اقدام برای گرفتن وقت سفارت آلمان جهت اخذ مجوز اقامت آلمان
7 تهیه کردن بلیط پرواز

مدارک لازم برای خوداشتغالی در آلمان 2024

مهمترین مدارک جهت ثبت شرکت از طریق طرح خوداشتغالی در آلمان عبارتند از:

  • گذرنامه معتبر (Valid passport)
  • عکس در اندازه پاسپورت
  • گواهی بازنشستگی برای افراد بالای ۴۵ سال مانند حقوق بازنشستگی، پس‌انداز یا مدرکی مبنی بر بیمه بازنشستگی خصوصی یا بیمه عمر باشد.
  • فرم درخواست تکمیل شده
  • بیمه مسافرتی (با پوشش ۳۰،۰۰۰ یورو)
  • یک کپی از مجوز کسب و کار (در صورت داشتن)
  • صورت حساب بانکی در ۶ ماه اخیر
  • رزرو بلیط پرواز
خود اشتغالی در آلمان

هزینه خوداشتغالی در آلمان 2024

بسته به این که قصد تاسیس چه نوع شرکتی در آلمان عنوان شود، هزینه های خوداشتغالی آلمان از طریق ثبت شرکت متفاوت خواهد بود. به غیر از سرمایه سهام شرکت، هزینه های جانبی (Side Costs) از جمله هزینه اداری، ثبت اسناد، … هم باید در نظر گرفته شود. می توانید مقاله ما درباره هزینه زندگی در آلمان 2024 را بخوانید تا اطلاعات بیشتری درباره شرایط زندگی در آلمان بدست آورید. خبر خوب این است که شرکت نوپا به عنوان یک کسب و کار خوداشتغال و تازه وارد در آلمان، سال اول معاف از پرداخت مالیات خواهد بود! همچنین عنوان کردن این نکته بسیار دارای اهمیت است که در ابتدای امر، لزومی به ارائه تمام مبلغ سرمایه ثبت شرکت در آلمان نخواهد بود و تنها نصف مبلغ آن برای ثبت شرکت در آلمان (خوداشتغالی در آلمان) کفایت می کند. برای مثال اگر ثبت شرکت GMBH به ۲۵,۰۰۰ یورو سرمایه ابتدایی نیاز دارد، لازم است که تنها نصف میزان آن به مبلغ 12,500 به حساب بانکی سرمایه گذار در آلمان انتقال داده شود.

نوع هزینه مبلغ هزینه به یورو
ثبت نام 400
ثبت کردن کسب و کار 60
ثبت نام در شرکت ها 150
ثبت نشان تجاری 10 الی 60
حسابداری 100
تشکیل شرکت 1800
دفتر مجازی 208
حداقل سرمایه 25000

همانطور که پیشتر عنوان شد، خوشبختانه دولت آلمان در راستای حمایت از کسب و کارها و سرمایه گذاران خارجی خوداشتغال، سال اول معافیت مالیاتی در نظر گرفته است. از سال دوم، سرمایه گذار ملزم است که مالیات خود را پرداخت کند. شرکت‌هایی که مدیریت یا دفتر ثبت‌شده آن‌ها در کشور آلمان است، ملزم به پرداخت مالیات هستند که شامل شرکت‌های AG و GmbH می‌شود. مالیات شرکت‌ها در آلمان بستگی به میزان درآمد آن شرکت دارد. در جدول زیر می توانید میزان مالیات مربوط به درآمد در آلمان را مشاهده کنید.

میزان درآمد میزان مالیات 
 کمتر از 10,908 یورو ٪۰
10,908 الی 62,809 یورو ٪۱۴ الی ۴۲٪
62,809 الی 277,825 یورو ٪۴۲
بالاتر از 277,825 یورو ٪۴۵

طول پروسه خوداشتغالی در آلمان 2024

یک مزیت بزرگ این روش مهاجرت، یعنی مهاجرت به آلمان از طریق خوداشتغالی در آلمان و ثبت شرکت، کوتاه تر بودن پروسه آن نسبت به سایر روش های مهاجرتی همچون کار در انگلیس 1403 و مهاجرت به انگلیس از طریق کار 2024 است. پروسه مهاجرت کاری به آلمان از طریق خوداشتغالی در آلمان و اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت، کمتر از 6 ماه به طول می انجامد. این نکته بسیار حائز اهمیت است که در صورت ناقص بودن مدارک (Incompleteness of documents)، درخواست برای ثبت شرکت در آلمان (خود اشتغالی آلمان) بررسی نخواهد شد و روال کار بیشتر به درازا خواهد انجامید. مشاوران مجرب موسسه جام جام، از ابتدا تا انتهای پروسه مهاجرت کاری، شما را راهنمایی خواهند کرد.

خوداشتغالی در آلمانو اخذ اقامت 2024

و در نهایت در پاسخ به این سوال که آیا می توان با مهاجرت از طریق خوداشتغالی در آلمان، به اقامت و تابعیت آلمان رسید؟ باید گفت که بله. خوشبختانه در روش خوداشتغالی و ثبت شرکت در آلمان، امکان اخذ اقامت دائم آلمان، پس از سه سال ممکن است. یعنی دو سال زودتر از روش هایی چون کار در آلمان 1403 | ویزای کار آلمان 2024. در خصوص اخذ اقامت دائم و تابعیت کشور المان باید گفت، شهروندان کشورهای غیر اتحادیه اروپا که موفق به ثبت شرکت در آلمان از طریق طرح خوداشتغالی شوند، در صورت دارا بودن شرایط ذیل، امکان اخذ اقامت دائم آلمان و سپس تابعیت شهروندی آلمان را خواهند داشت:

  • 3 سال زندگی، فعالیت اقتصادی و اقامت در آلمان (به این شرط که طی این 3 سال به مدت بیش از 3 ماه از آلمان خارج نشده باشند)
  • داشتن حق اقامت قانونی
  • دارا بودن تمکن مالی
  • دارا بودن بیمه
  • داشتن محل اقامت مشخص و درخور تعداد اعضای خانواده
  • پرداخت به موقع مالیات ها و عدم ارتکاب به هرگونه جرم

بنابراین همان گونه که عنوان شد، می توان تنها پس از گذشت سه سال بعد از ثبت شرکت در آلمان، اقامت دائم کشور آلمان را کسب کرد.

در پایان باید ذکر کنیم، اگر به دنبال راهی مطمئن و تضمینی برای مهاجرت کاری به آلمان هستید، ما به شما انحصارا طرح خوداشتغالی در آلمان، سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان را پیشنهاد می کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد خوداشتغالی در آلمان و مشاوره ثبت شرکت در آلمان، با موسسه کاریابی بین المللی جام جم در تماس باشید.

حداقل سرمایه ی مورد نیاز برای خوداشتغالی درآلمان چقدر است؟

حداقل سرمایه لازم جهت خوداشتغالی در آلمان از طریق ثبت شرکت، مبلغ 25000 یورو است که در ابتدای امر، تنها کافی است تا نصف مبلغ سرمایه، ارائه گردد.

آیا خوداشتغالی درآلمان از طریق ثبت شرکت، بدون ارائه مدرک زبان، امکان پذیر است؟

بله، از مزایای شرایط خوداشتغالی در آلمان، عدم نیاز به ارائه هر گونه مدرک زبان آلمانی یا تافل و آیلتس است. لازم به ذکر است که ارائه مدرک زبان برای مهاجرت کادر درمان به عمان 1403 نیز الزامی نمی باشد.

آیا طرح خوداشتغالی آلمان، شرط سنی دارد؟

بله، شرط سنی برای خوداشتغالی در آلمان بین 18 تا 45 سال است. اما اگر بیشتر از 45 سال هم داشته باشید، در صورتی که ثابت کنید توانایی لازم برای اداره کسب و کار خود را دارید، می توانید برای ثبت شرکت در آلمان، اقدام کنید.

آیا می توان از طریق خوداشتغالی در آلمان، اقامت دائم آلمان را گرفت؟

بله، برخلاف روش هایی چون اخذ اقامت دائم عمان 2024 که تنها از طریق خرید ملک در این کشور امکان پذیر است، شما پس از تنها سه سال کار خوداشتغال در آلمان می توانید برای اخذ اقامت دائم آلمان، درخواست دهید.

سریع ترین راه مهاجرت کاری به آلمان چیست؟

می توان گفت که سریع ترین راه مهاجرت کاری به آلمان، خوداشتغالی در آلمان از طریق ثبت شرکت است که طول پروسه آن تنها 6 ماه زمان خواهد برد.

مزایای کلی خوداشتغالی در آلمان چیست؟

عدم نیاز به ارائه مدرک زبان، عدم نیاز به تمکن مالی هنگفت، امکان مهاجرت به همراه خانواده، امکان اخذ اقامت دائم آلمان بعد از سه سال، امکان اخذ پاسپورت و تابعیت آلمان، امکان تحصیل و کار برای اعضای خانواده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با ما در تماس باشید...

09157177817